Oldal kiválasztása

Termékek

Saját varrodánkban, helyben végezzük a termékek logózását, az alapanyagtól függően hímzett logóval, szublimációs nyomással, illetve vasalásos technológiával. A munkaruházati piacon elfoglalt helyünknek és súlyunknak köszönhetően számos piaci szereplővel állunk szoros kapcsolatban, velük együttműködve munkavédelmi eszközökre is tudunk versenyképes ajánlatot adni, így abban is segítünk, hogy ügyfelünk időt és energiát megspórolva, mindent egy helyről tudjon beszerezni.

Rohanó világunk és az állandóan változó felhasználói igények megkövetelik a folyamatos tervezést és fejlesztést, ezért tovább bővítettük portfolióinkat és munkaruházaton túlmenően 2015 óta formaruházattal és kiegészítő ruha- és textilipari termékekkel is foglalkozunk. A megrendelő elképzeléseinek megfelelő design szerinti ingeket, nadrágokat, szoknyát készítünk, és saját tervezői csapatunk segítségével a munkaruhákat és a formaruhákat a vállalkozás arculatához tudjuk igazítani, hozzájárulva egy komplex és egységes céges arculat (corporate image) kialakításához és megvalósításához.

Alapanyag

Az általunk kínált munka- és formaruha egyik legfontosabb ismérve, sőt a lényege, a ruha alapanyaga. A kényelmes, hordható és szerethető viselet elsősorban a megfelelő alapanyag kiválasztásán múlik, hiszen legfőképpen ez határozza meg a szubjektív komfortérzetet. Sok éves tapasztalat, próbálkozás során kialakult az alapanyag beszállítók köre, akikben megbízunk, és akik magas minőségű anyagaikkal támogatnak minket. Az általunk használt alapanyagok a pamut, kevertszálas-pamut, illetve a továbbiakban részletesebben bemutatott antivirális és antibakteriális speciális alapanyagok. Piaci pozíciónk erősítésére pár éve úgy döntöttünk, hogy tovább specializálódunk, és ennek során fokozott figyelmet fordítunk a környezetvédelemre, fenntartható növekedésre is. Éppen ezért olyan partnereket kerestünk, akik ezt a törekvésünket támogatni tudják.

Speciális alapanyag

A kialakult COVID-19 járványhelyzet miatt első lépésben a kórházi öltözetet céloztuk meg, hiszen az anyag (többek között) olyan tulajdonságokkal rendelkezik, melyek kiemelkedően fontosak az egészségügy számára, a 37.5® technológia a fokozott komfortérzet mellett ugyanis teljesen meggátolja a testen fejlődő baktériumok, illetve vírusok további szaporodását.

A svájci SGS minősítő szervezet vizsgálatai igazolják azt a gyártói állítást, hogy a szövet antibakteriális tulajdonságokkal is rendelkezik. Az EIT Health, az Európai Unió egészségügyi innovációval és technológiával foglalkozó intézete szerint 18-24 óra kórházi

használat után ennek a speciális szövetnek a felületén lévő életképes baktériumok és vírusok mennyisége a pamuthoz képes 75-99 százalékkal kevesebb.

Ezek a tulajdonságok természetesen nemcsak az egészségügyben fontosak. Az élelmiszeripar különböző területein (pld. pékek, cukrászok), a vendéglátásban (pld. pincérek, szakácsok), a gyógyszerészeknél kiemelkedően fontos az antivirális és antibakteriális védelem.

Technológia és környezetvédelem

A ruházati ipar közismerten óriási ökológiai lábnyomot hagy. Éppen ezért döntöttünk úgy, hogy a gyártási technológiánkat a lehetőségekhez képest úgy módosítjuk, hogy ezt az ökológiai lábnyomot csökkentsük.

Tevékenységünk a slow fashion területére koncentrál, a ruhadarabokat a sokkal hosszabb hordási idő jellemzi, ami kisebb környezetterhelést jelent.

A gyártási technológia terén rendszeresen bevezetett fejlesztések célja, a folyamatos innováció mellett, a környezetbarát technológiák adaptációja, melyben a közelmúltban elnyert gyártói mentorálási program is segítségünkre lesz.

Mivel a környezetre maga az alapanyag gyártási folyamata jelenti a legnagyobb terhet, ez az egyik fő terület, melyre a fejlesztéseinket koncentráljuk. Éppen ezért ez volt az egyik fő szempont az alapanyag beszállító kiválasztásánál.

Az a svéd gyártó cég, mellyel alapanyagok szállítására szerződtünk, fenntartható alapanyagot készít kender-poliészterből. A kender közismerten már több, mint ezer éve használatos, számos pozitívummal rendelkező alapanyag. Az új partner terméke a fenntarthatóság fokozott figyelembe vételén túlmenően számos, rendkívül praktikus előnnyel büszkélkedhet.

A légkondicionáló, mely öltöztet. A 37.5® technológia

A 37.5® technológiával kezelt természetes rostokból készült anyag nem felszívja a keletkező izzadságot, mint a hagyományos szövetek, nyirkos érzetet és izzadtságfoltokat teremtve, hanem természetes eredetű aktív részecskéi segítségével elvezeti a bőrtől a nedvességet és a test természetes hőjét, valamint infravörös sugarait felhasználva, a ruha külső felületén elpárologtatja azt. Ezzel a technológiával a szövet segít megőrizni a test optimális maghőmérsékletét, támogatja a szervezet saját hűtési mechanizmusát, mely az izzadság elpárologtatásán alapul, így rosszabb körülmények, stressz és fizikai megterhelés esetén is hosszabb ideig marad meg a komfortérzet.

Amikor nincs jelen nedvesség, azaz nincs melegünk, a szövetben lévő aktív részecskék a test természetes hőjét és infravörös sugarait a párologtatás helyett melegítésre használják, megelőzve, hogy a test lehűljön, így támogatva a hőháztartást és a szubjektív komfortérzetet.

Miért 37.5® a technológia neve? A test optimális maghőmérséklete 37,5 Celsius fok. Ezen túlmenően független laboreredmények azt mutatják, hogy az ember szubjektív komfortérzete akkor a legmagasabb, amikor a bőrénél mért abszolút páratartalom 37,5%. A 37.5® technológiával kezelt szövet pont ezeket az értékeket igyekszik megteremteni és fenntartani, így maximalizálva a szubjektív komfortérzetet és ezáltal a teljesítőképességet is. A 37.5® technológia így gyakorlatilag a ruha használójának saját egyedi légkondicionálója.

A természetes eredetű részecskék további előnye, hogy a rostokkal történő keverés módszerének köszönhetően soha nem kopnak ki, nem lehet őket kimosni a szövetből, a 37.5® technológia a ruhadarab teljes élettartama alatt rendelkezésre áll.

Mint korábban említettük a svájci SGS minősítő szervezet, valamint az európai uniós EIT Health vizsgálatát ez a szövet antibakteriális és antivirális tulajdonságokkal is rendelkezik, 18- 24 óra kórházi használat után a felületen lévő életképes baktériumok és vírusok mennyisége a pamuthoz képes 75-99 százalékkal kevesebb.

A 37.5® technológia a fokozott komfortérzet mellett gyakorlatilag teljesen meggátolja a testen fejlődő baktériumok, illetve vírusok további szaporodását.

Ennek köszönhetően egy olyan anyag áll rendelkezésünkre, melynek alkalmazása révén teljesen egyedi és különleges termékeket tudunk kínálni elsősorban az egészségügyben, a vendéglátásban és a szállodaiparban dolgozó szakemberek számára.

Válassz pénznemet
HUF Magyar forint
EUR euró
hu_HUHU
0

KOSÁR