Rólunk

„A lehetőségek nem csak lesznek vagy lehetnek, hanem most vannak.”

Rose Ruhaipari és Szolgáltató Kft. jogelődjét édesanyám alapította 1989-ben. A név is édesanyám nevéből, a Rózsából ered. Bár én nem vagyok Rózsa, a doublerose márkanév kettőnk együttműködésére utal. 

Az első varroda a szüleim házának a pincéjében volt, én is ott ismerkedtem a szakmával, amikor iskola után lementem a varró- és kötőgépek közé. A műhely szerencsére hamar kinőtte a pincét, munkatársaink száma is folyamatosan gyarapodott, az általunk gyártott ruhák választéka az igényeknek megfelelően folyamatosan bővült. 

Időközben a családi vállalkozás mellett megismerkedtem a külföldi varrodák működésével is, évekig vezettem német cégek varrodáit, ahol a szakma további csínját-bínját is megtanultam.

Az elmúlt időszakban egyre nagyobb hangsúlyt fektetünk az innovatív technológiákra, melyek mind a ruhaipar ökológiai lábnyomát csökkentik, mind pedig olyan alapanyagokat biztosítanak, melyek megfelelnek napjaink magas minőségi, technológiai, valamint kényelmi elvárásainak. Ezt képviseli az általunk bevezetett új munkaruházati brand, a doublerose. Az egyéni védőfelszerelések piacán a doublerosenext garments with TorTex fabrics powered by 37.5® technology márkanévvel képviseltetjük magunkat.

Ez új, izgalmas üzleti lehetőségeket jelenthet cégünknek. A COVID-19 világjárványból fakadó piaci igényekre adott gyors válasszal az átmenet az új anyagok irányába az új egészségügyi termékeink kifejlesztéséhez vezetett. A doublerosenext termékeink egyéni védőeszköz minősítést kaptak. A szövet olyan tulajdonságokkal rendelkezik, melyek  -a fokozott kényelem mellett-  megakadályozzák a baktériumok és vírusok további szaporodását a bőrön.  

Termékeink antibakteriális és antivirális tulajdonságokkal rendelkeznek és 99,9%-ban megakadályozzák a H1N1 vírus és a Staphylococcus baktériumok szaporodását a szöveten.

Ingeink, kabátjaink, nadrágjaink és tunikáink új dizájnt kapnak. Az innovatív anyagból készült, új dizájnt felvonultató termékeinket elsősorban az egészségügyben, szállodaiparban és vendéglátásban dolgozóknak kínáljuk. A fent említett vírusvédelmen és a klíma-aktív hőmérséklet optimalizáláson túlmenően a textilipar ezen újdonságai egyedi tartóssággal is hódítanak. 

Bogdanovics Dóra Beatrix

Ügyvezető

dora@doublerose.hu 

Válassz pénznemet
HUF Magyar forint
EUR euró
hu_HUHU
0

KOSÁR