Oldal kiválasztása

A ruházati ipar közismerten óriási ökológiai lábnyomot hagy. Éppen ezért döntöttünk úgy, hogy a gyártási technológiánkat a lehetőségekhez képest úgy módosítjuk, hogy ezt az ökológiai lábnyomot csökkentsük.

Tevékenységünk a slow fashion területére koncentrál, a ruhadarabokat a sokkal hosszabb hordási idő jellemzi, ami kisebb környezetterhelést jelent.

A gyártási technológia terén rendszeresen bevezetett fejlesztések célja, a folyamatos innováció mellett, a környezetbarát technológiák adaptációja, melyben a közelmúltban elnyert gyártói mentorálási program is segítségünkre lesz.

Mivel a környezetre maga az alapanyag gyártási folyamata jelenti a legnagyobb terhet, ez az egyik fő terület, melyre a fejlesztéseinket koncentráljuk. Éppen ezért ez volt az egyik fő szempont az alapanyag beszállító kiválasztásánál.

Az a svéd gyártó cég, mellyel alapanyagok szállítására szerződtünk, fenntartható alapanyagot készít kender-poliészterből. A kender közismerten már több, mint ezer éve használatos, számos pozitívummal rendelkező alapanyag. Az új partner terméke a fenntarthatóság fokozott figyelembe vételén túlmenően számos, rendkívül praktikus előnnyel büszkélkedhet.

Válassz pénznemet
HUF Magyar forint
EUR euró
hu_HUHU
0

KOSÁR