Oldal kiválasztása

Napjainkban a divatszakma, ruha- és textilipar sajnos jelentős részese a világunkat terhelő környezetszennyezésnek, éppen ezért a legkisebb eredmény is nagyon fontos ezen a területen. A környezetterhelés fő komponensei az alapanyag, a szövet előállítása, a ruhaipari termék gyártása, illetve maga a fogyasztó. A Rose Kft. a saját ökológiai lábnyom csökkentésének érdekében mindhárom területen aktív lépéseket tesz. A szövet gyártás oldalán 6 hónapja sikerült megtalálni azt a gyártó céget, mely fenntartható alapanyagot készít kender-poliészterből, mely szövetek különböző sűrűségben és színben kaphatók.

Megállapodást kötöttünk a svéd gyártóval, hogy készek vagyunk egyedit alkotni a hazai és külföldi piacon is és, hagyományos termékkörünk megtartása és frissítése mellett, teljesen ezen intelligens és fenntartható alapanyagból való termékek gyártására és forgalmazására fókuszálunk.

A saját termelési oldalunkon számos innovációt vezetünk be a jövőben. Sikeres pályázatunknak és innovatív terveinknek köszönhetően bekerültünk egy gyártói mentorálási programba, mely a kifejezetten a környezetkímélő, fenntartható gyártástechnológia bevezetését és alkalmazását, innovatív fejlesztési és értékesítési ismeretek meghonosítását támogatja.

A portfóliónk döntően a slow fashion termékeit kínálja, a fogyasztókat pedig érzelmileg érdekeltté tesszük a termék hosszú távú használatában. A fogyasztó részt vesz a ruha tervezésében, a design személyének megfelelő finomításában, ezért sokkal inkább magáénak érzi a ruhadarabot, ennek köszönhetően tovább hordja azt.

Ezekkel az intézkedésekkel mindhárom komponens esetén előrelépés érhető el a globális környezetvédelem területén.

Válassz pénznemet
HUF Magyar forint
EUR euró
hu_HUHU
0

KOSÁR