Oldal kiválasztása

A 37.5® technológiával kezelt természetes rostokból készült anyag nem felszívja a keletkező izzadságot, mint a hagyományos szövetek, nyirkos érzetet és izzadtságfoltokat teremtve, hanem természetes eredetű aktív részecskéi segítségével elvezeti a bőrtől a nedvességet és a test természetes hőjét, valamint infravörös sugarait felhasználva, a ruha külső felületén elpárologtatja azt. Ezzel a technológiával a szövet segít megőrizni a test optimális maghőmérsékletét, támogatja a szervezet saját hűtési mechanizmusát, mely az izzadság elpárologtatásán alapul, így rosszabb körülmények, stressz és fizikai megterhelés esetén is hosszabb ideig marad meg a komfortérzet.

Amikor nincs jelen nedvesség, azaz nincs melegünk, a szövetben lévő aktív részecskék a test természetes hőjét és infravörös sugarait a párologtatás helyett melegítésre használják, megelőzve, hogy a test lehűljön, így támogatva a hőháztartást és a szubjektív komfortérzetet.

Miért 37.5® a technológia neve? A test optimális maghőmérséklete 37,5 Celsius fok. Ezen túlmenően független laboreredmények azt mutatják, hogy az ember szubjektív komfortérzete akkor a legmagasabb, amikor a bőrénél mért abszolút páratartalom 37,5%. A 37.5® technológiával kezelt szövet pont ezeket az értékeket igyekszik megteremteni és fenntartani, így maximalizálva a szubjektív komfortérzetet és ezáltal a teljesítőképességet is. A 37.5® technológia így gyakorlatilag a ruha használójának saját egyedi légkondicionálója.

A természetes eredetű részecskék további előnye, hogy a rostokkal történő keverés módszerének köszönhetően soha nem kopnak ki, nem lehet őket kimosni a szövetből, a 37.5® technológia a ruhadarab teljes élettartama alatt rendelkezésre áll.

Mint korábban említettük a svájci SGS minősítő szervezet, valamint az európai uniós EIT Health vizsgálatát ez a szövet antibakteriális és antivirális tulajdonságokkal is rendelkezik, 18- 24 óra kórházi használat után a felületen lévő életképes baktériumok és vírusok mennyisége a pamuthoz képes 75-99 százalékkal kevesebb.

A 37.5® technológia a fokozott komfortérzet mellett gyakorlatilag teljesen meggátolja a testen fejlődő baktériumok, illetve vírusok további szaporodását.

Ennek köszönhetően egy olyan anyag áll rendelkezésünkre, melynek alkalmazása révén teljesen egyedi és különleges termékeket tudunk kínálni elsősorban az egészségügyben, a vendéglátásban és a szállodaiparban dolgozó szakemberek számára.

Válassz pénznemet
HUF Magyar forint
EUR euró
hu_HUHU
0

KOSÁR